Coaching voor zorgondernemers

Zorg goed voor anderen, maar ook voor jezelf . . .

Ondernemen is een vak

Je zorgt graag voor anderen. Juist omdat je dit zo met zoveel toewijding doet en die voldoening in een ander verband niet kon vinden, ben je gaan ondernemen in de zorg. Tenslotte kun je het dan aanpakken zoals jou dat bevalt. Toch blijkt ondernemen in de zorg niet altijd even gemakkelijk. Je loopt weleens tegen dingen aan waarmee je minder affiniteit hebt of gewoonweg de ervaring mist. Bijvoorbeeld financieel, organisatorisch of commercieel, qua verzekeringen, marketing en (interne) communicatie, om eens wat te noemen. Ook hoe om te gaan met je medewerkers of teamleden kan soms een dingetje zijn.

Organiseren is een kunst

Dat begint vaak met een goede planning en het opvolgen van bepaalde activiteiten.
Dat ligt je wel of niet. Toch is er altijd wel een oplossing die bij jou past.
Creatief kun je zijn, niet alleen met je handen maar ook in je hoofd.
En soms weet je het al, maar wil je het staven of testen. Met wie doe je dat?

Coaching zorgondernemers

Zorgondernemers gaan voor het beste

Natuurlijk, je wilt het beste voor je mensen. Of het nou om zorg gaat of een organisatorische kwestie. Soms moet je kiezen uit twee ‘kwaden’. Wat niet altijd in hoeft te houden dat het verkeerd is. En met wie deel je dat of hoe wil je het gaan aanpakken . . .

Met twee beentjes op de grond
Je wilt met iemand praten en daarmee je ervaringen delen. Vragen stellen als je ergens mee rondloopt. Of een vraagstuk op het gebied van ondernemerschap voorleggen.
Een probleem waar je jouw collega(s) of medewerkers niet lastig mee wilt vallen, maar wel adequaat wilt oplossen. Hoe pak je dat aan, of uit welke oplossingen ga je kiezen?

Coach voor zorgondernemers. Een haalbare kaart?

Is het nemen van een coach een kostbare aangelegenheid? Gelukkig niet.
Graag bewijs ik dat De Marcom Architect als ondernemerscoach en klankbord midden in de praktijk staat. Lekker no-nonsense en pragmatisch. Je mag erop vertrouwen dat ik maatwerk lever. Hoe? Gewoon even bellen of appen op 06 – 53 54 85 38.

Of stuur je mail naar info@demarcomarchitect.nl. Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt.

 

Edward van den Bosch | DMA